Modularni Vrt

| Kategorije:

Spletna stran modularnivrt.si je spletna stran, ki širi idejo o vrtnarjenju tudi tam, kjer se do sedaj to ni zdelo možno. S svežo domiselno idejo so »butalci« iznašli produkt, ki omogoča vrtnarjenje tudi tistim, ki živijo v betonskih mestih in nenaravnih, urbanih okoljih.

Naročnik je želel imeti lepo, preprosto, moderno in čisto spletno stran, ki bo sporočila in idejno zasnovo predstavila na zabaven način ter učinkovito, saj gre za nov produkt, ki ga širša javnost še ne pozna. Hkrati je želel imeti tudi možnost za prodajo izdelkov in pisanje spletnega dnevnika.

Pri izbiri sistema za samostojno urejanje vsebine smo se odločili za CMS sistem WordPress, ki ponuja vse, kar potrebuje uspešna in moderna spletna stran. S široko ponudbo možnosti razširitve smo s sistemom lahko dosegli vse to, kar je naročnik želel in pričakoval. WordPress je prosto dostopna programska oprema za ustvarjanje spletnih strani s poudarkom na estetiki, spletnih standardih in uporabnosti. Za ta sistem smo se odločili predvsem zaradi njegove enostavnosti, saj je naročnik aktivni pisec spletnega dnevnika o pridelavi lastne in zdrave prehrane. Načeloma program WordPress ni naša najljubša izbira za predstavitev prodaje izdelkov, vendar glede na majhno količino izdelkov ta sistem zadostuje naročnikovim potrebam.

Posebno pozornost smo namenili pozdravni animirani pasici, ki obiskovalcem na zanimiv in zabaven način predstavi glavni produkt in delovanje.

Naročnik je za svojo predstavitev v različnih medijih potreboval tudi logotip. Soglašali smo, da ustvarimo moderen logotip, ki bo deloval razposajeno in bo abstraktno predstavljal sam izdelek. Posebej smo se potrudili, da bo logotip dobro viden in da bo o svoji izvirnosti izstopal, kjerkoli se bo pojavil.

Pri izbiri oblikovne predloge smo želeli predvsem izpostaviti čistost z zelenimi elementi, saj je to barva življenja in rastlin. Kot barva vsakoletnega obnavljanja in zmagoslavja pomladi nad mrzlo zimo, simbolizira zelena barva tudi upanje in nesmrtnost.

Še nekaj drugih naših del

Loading…
 • Silvana Lautar

 • Svet Mehatronike

  Svet mehatronike je edini brezplačni tiskani in spletni medij v Sloveniji, ki predstavlja področja avtomatizacije procesov, krmilnikov, programske opreme za avtomatizacijo, robotike, strojništva, mehatronike, strojnega vida, strojegradnje. V reviji Svet mehatronike predstavljamo delo podjetij – ponudnikov, kot tudi uporabnikov avtomatizacije in robotizacije v najširšem pomenu.

 • Drugi krog

  Popravila za vse vrste koles. Uporaba profesionalnega orodja od znanih proizvajalcev Unior in Park Tool, kar zagotavlja kvaliteten servis vašega kolesa.

 • Kovimex

  Kovimex d. o. o. celovite rešitve s področja industrijske pnevmatike.

 • Alprent

  Želite spoznati skrito oazo neokrnjene narave, čudovite planinske in kolesarske poti, ki se skrivajo v dolini Petra Klepca, na meji Kočevskih gozdov in višakov Gorskega kotarja?  

Kaj pravijo naši naročniki

Loading…