webdev - Izdelava spletnih straniAli vaša spletna stran dosega svoj cilj? Ali pridobiva nove stranke? Ali dovolj dobro predstavi vašo dejavnost?

Kvalitetna izdelava spletnih strani je temelj uspešne spletne predstavitve vašega podjetja, storitev ali izdelkov. Izdelava spletnih strani ni samo oblikovna predloga in na hitro napisano besedilo. V današnji konkurenci šteje vsaka malenkost, zato bodite perfektni in zahtevajte več!

Prvi vtis je zelo pomemben, zato ga ne smemo zapraviti s hitrimi in nepremišljenimi rešitvami, Dosedanja praksa je pokazala, da izdelava spletnih strani, katerih edini cilj je bil čim ceneje in čim hitreje, nimajo zagotovljene dolgoročne dodane vrednosti.

webshop - Izdelava spletne trgovineKo razvijamo spletno trgovino, imamo v mislih le en pomemben cilj – zagotavljanje večje prodaje vaših izdelkov.

Verjetno ste opazili, da je vse več spletnih trgovin. Spletna trgovina je dejansko idealen način za povečanje prodaje v podjetju, saj je dostopna vse dni v letu!

Nove tehnologije, enostavnost, hitrost, plačilni sistemi znotraj spletnih trgovin, prilagodljivost mobilnim napravam, je le nekaj razlogov, da se vedno več nakupov opravi preko spletnih trgovin, zato se naložba v izdelavo spletne trgovine zagotovo povrne. Spletna prodaja je investicija na dolgi rok in se ob dobrem načrtovanju zagotovo povrne.

webdesign - Oblikovanje spletnih straniPopolno oblikovana in uporabniku prijazna stran bo poskrbela, da se bodo vaši obiskovalci radi vračali.

Imamo le nekaj sekund, da obiskovalca spletne strani navdušimo s svojo podobo. Spletna stran je kot izložba prodajalne, zato je njen dizajn izjemnega pomena.

V sodelovanju z naročnikom poskrbimo za vsebinsko in oblikovno zaokroženo podobo spletnih strani, ki bo pri obiskovalcih dosegla želen učinek. Spletne strani oblikujejo naši profesionalni oblikovalci z izrazitim čutom za pravilno kombinacijo med estetiko in uporabniško izkušnjo spletnega mesta. Kvalitete oblikovanja nikoli ne spuščamo na nivo povprečja, saj se zavedamo, da smo dobri toliko, kot je dober naš zadnji projekt.

vzdrzevanje1 - Vzdrževanje spletnih straniSpletno stran ste izdelali, vendar to še ni konec! Ne pozabite na vzdrževanje in posodabljanje spletne strani!

Vaša spletna stran mora živeti in če je že dolgo niste posodabljali, je vsekakor potrebna obnove. Zagotovo kdaj naletite na kakšno spletno stran, ki ima zastarelo vsebino. Takšno spletno stran verjetno hitro zapustite, saj ne nudi ažurnih informacij, ki jih iščete. Ko je spletna stran izdelana, je najslabše kar lahko storite to, da jo prepustite v nemar.

Za vas bomo zamenjali zastarele podatke, spremenili slike, posodobili komponente, poskrbeli za varnost in uredili ostale potrebne stvari.

graficno - Grafično oblikovanjeAli želite s svojimi izdelki in celostno podobo podjetja vzbujati pozornost na vsakem koraku?

Z vrhunskim grafičnim oblikovanjem bomo vaši podobi vdihnili nepredstavljive razsežnosti in vam zagotovili široko prepoznavnost. Logotip, vizitka, poslovna mapa, prodajni katalog … Poskrbeli bomo za vse pomembne podrobnosti.

Prvi stik s stranko je izredno pomemben, zato svoj trud vlagamo v privlačne in kreativne rešitve, ki se jih hitro zapomni in so razumljive. Vizualni podobi primerno zastavimo tudi inovativna sporočila, usmerjena k potencialnim uporabnikom.

Smo inovativni

Naše oblikovne kreacije in spletne strani so skrbno načrtovane z vašimi poslovnimi zahtevami v mislih. Vzamemo si čas, da se naučimo o vaši industriji in poslovnih ciljih še preden vam lahko ponudimo svoje predloge. Naši izdelki in storitve so vedno prilagojene vašemu poslovanju. Biti v koraku s časom, da lahko ostanejo daleč pred konkurenco je tisto, kar naše stranke cenijo pri sodelovanju z nami.

Imamo znanje

Z nami, boste prejeli kombinirano znanje skupine strokovnjakov. Osredotočeni smo le na zagotavljanju peščice spletnih storitev, ki zagotavljajo našo specializacijo. Z dolgoletnimi izkušnjami v grafičnem oblikovanju in spletnih razvojnih projektih imamo poslovno znanje, ki je potrebno za zagotovitev, da je vaš spletni podvig prepričljiv uspeh.

Najemamo najboljše

Preprosto povedano, najemamo najboljše ljudi v industriji. Želimo, da se naše stranke počutijo udobno in da vedo, da se ukvarjajo s strokovnjaki pri vsakem koraku procesa. Naša ekipa strokovnjakov uporabniškega vmesnika, spletnenga razvoja in oblikovalci so zelo izkušeni strokovnjaki. Od prvega klica do skupnega iskanja idej pa vse do spletne objave, boste vedeli, da ste v najboljših rokah.

Dokazani rezultati

Določitev optimalne strukture spletne strani ali kako se učinkovito lotiti vašega ciljnega občinstva, je ravnotežje umetnosti in tehnike. Tesni odnosi z dolgoročnimi strankami in dosledno notranje presojanje nam potrjujejo izboljšanje. Ali je to krepitev sodelovanja ali povečanje konverzije; naši izdelki so pomagali našim strankam doseči boljše rezultate.

Zahtevajte ponudbo

Prosimo izpolnite spodnji obrazec in v enem delovnem dnevu vas bomo kontaktirali