Zavod Enostavno Prijatelji

| Categories:

Zavod Enostavno Prijatelji je gledališče, ki navduši otroke s svojimi interaktivnimi predstavami,  animatorji polnimi energije in z vedno svežimi idejami; z  pravljičnimi  liki, ki vstopajo v otroški svet; z ustvarjalci, ki razvijajo inovativne delavnice; z improvizatorji, ki se znajdejo v nenavadnih situacijah; z učitelji, ki v šolah in vrtcih, otroke učijo strpnosti in prijateljstva; s svetovalci  razvoja novih projektov, športniki, glasbeniki , predvsem pa z velikimi  ljubitelji svojega ustvarjalnega dela.

Naročnik  je želel temeljito prenovo spletne strani, ki ne bo le na ogled lepa in vabljiva, ampak tudi zabavna ter bo na pregleden način nudila  širok spekter informacij o vseh dejavnostih zavoda. Naročnik je izrazil tudi željo po samostojnem urejanju in dodajanju vsebin, saj se njihova ponudba nenehno spreminja in dopolnjuje.

Pri izbiri sistema za samostojno urejanje vsebine smo se odločili za CMS sistem Joomla, ki je odlična izbira za večje in razvejane spletne strani z veliko vsebine. Z široko ponudbo razširitev smo z sistemom lahko dosegli vse to kar je naročnik želel in pričakoval.

Posebno pozornost smo namenili oblikovanju vstopne animirane pasice, ki sporoča zadnje in pomembne informacije o dogodkih, ki jih izvaja zavod. Prav tako smo veliko dela posvetili oblikovanju vseh pravljičnih junakov kot so Škratek Prijateljček, Pika Nogavička in Gusar Val.

Navdih za oblikovanje spletne strani smo dobili iz otroške energije. Spekter barv je širok, ki sledi želji, da  je  spletna stran čim bolj pisana in igriva.

Še nekaj drugih naših del

Loading…
 • Pristave Snežnik

  Spletna stran pristave-sneznik.si je predstavitvena spletna stran, nudi posebna kulinarična, kulturna in nastanitvena doživetja. Gostom nudi nadstandardne storitve, jim spremenijo vsakdanjik v posebno doživetje in jim omogočajo doživeti čarobnost ter romantiko gradu Snežnik.

 • Intec TIV

  Podjetje INTEC TIV je že od svojih začetkov, leta 1973, največji slovenski proizvajalec tiskanega vezja. Desetletja izkušenj, lastno znanje in razvoj tehnološko dovršene proizvodne linije predstavljajo temelj izdelovanja najzahtevnejših (HDI – High Density Interconnect) prototipnih tiskanih vezij. Naročnik  je želel temeljito prenovo spletne strani, ki bo lepa, hitra in uporabna saj podjetje nudi širok spekter dejavnosti […]

 • Center za socialno delo Cerknica

  Spletna stran csd-cerknica.si je predstavitvena spletna stran, ki nudi informacije, navodila, vloge, vpraššanja in odgovore ter vse kar je povezano z delom centrov za socialno delo na enem mestu. Poseben poudarek pri izdelavi smo namenili enostavnemu, preglednemu in hitremu dostopu do relativno velike količine informacij. Center za socialno delo Cerknica deluje na področju Upravne enote Cerknica, […]

 • Pravi Kolesar

  Spletna stran pravikolesar.si nudi kvalitetno in ugodno servisiranje koles, odkup rabljenih koles, izposojo koles in prevzem in dostavo koles na domu.

 • Pekarna Ajdič

  Spletna stran pekarna-ajdic.si je predstavitvena stran Pekarne Ajdič, ki se nahaja v Sodražici. Kupcem zagotavljati visoko kakovost izdelkov ob sprejemljivih cenah, ter doslednost in točnost pri prodaji.

Kaj pravijo naši naročniki

Loading…