Telmak

| Kategorije:

Spletna stran telmak.si je predstavitvena spletna stran podjetja in katalog ponudbe.

Poseben poudarek pri izdelavi smo namenili enostavnemu, preglednemu in hitremu dostopu do širše razvejanega in velikega števila produktov, ki jih podjetje svojim strankam nudi.

Telmak ponuja kompletni elektrotehnični material za avtomatizacijo industrijskih procesov. Zastopa in prodaja kvalitetne proizvajalce elektromateriala, kot so Schneider Electric, Eaton, Teaflex, Kabeltec, Pizzato, Rittal. Njihova prednost je, da imajo zelo veliko elektro materiala stalno na zalogi, kar vzdrževalcem zelo prav pride.

Še nekaj drugih naših del

Loading…
 • Silvana Lautar

 • Svet Mehatronike

  Svet mehatronike je edini brezplačni tiskani in spletni medij v Sloveniji, ki predstavlja področja avtomatizacije procesov, krmilnikov, programske opreme za avtomatizacijo, robotike, strojništva, mehatronike, strojnega vida, strojegradnje. V reviji Svet mehatronike predstavljamo delo podjetij – ponudnikov, kot tudi uporabnikov avtomatizacije in robotizacije v najširšem pomenu.

 • Drugi krog

  Popravila za vse vrste koles. Uporaba profesionalnega orodja od znanih proizvajalcev Unior in Park Tool, kar zagotavlja kvaliteten servis vašega kolesa.

 • Kovimex

  Kovimex d. o. o. celovite rešitve s področja industrijske pnevmatike.

 • Alprent

  Želite spoznati skrito oazo neokrnjene narave, čudovite planinske in kolesarske poti, ki se skrivajo v dolini Petra Klepca, na meji Kočevskih gozdov in višakov Gorskega kotarja?  

Kaj pravijo naši naročniki

Loading…