Pravi Kolesar

| Kategorije:

Spletna stran pravikolesar.si nudi kvalitetno in ugodno servisiranje koles, odkup rabljenih koles, izposojo koles in prevzem in dostavo koles na domu.

Naročnik je želel imeti lepo, preprosto, moderno in čisto spletno stran, ki bo na enostaven in učinkovit način podajala informacije o storitvah.

Pri izbiri sistema za samostojno urejanje vsebine smo se odločili za CMS sistem WordPress, ki ponuja vse, kar potrebuje uspešna in moderna spletna stran. S široko ponudbo možnosti razširitve smo s sistemom lahko dosegli vse to, kar je naročnik želel in pričakoval.

Posebno pozornost smo namenili kvaliteti slikovnega gradiva.

Naročnik je za svojo predstavitev v različnih medijih potreboval tudi logotip. Soglašali smo, da ustvarimo moderen logotip, ki bo deloval razposajeno in bo abstraktno predstavljal samo storitev. Posebej smo se potrudili, da bo logotip dobro viden in da bo o svoji izvirnosti izstopal, kjerkoli se bo pojavil.

Še nekaj drugih naših del

Loading…
 • Pravi Kolesar

  Spletna stran pravikolesar.si nudi kvalitetno in ugodno servisiranje koles, odkup rabljenih koles, izposojo koles in prevzem in dostavo koles na domu.

 • Pekarna Ajdič

  Spletna stran pekarna-ajdic.si je predstavitvena stran Pekarne Ajdič, ki se nahaja v Sodražici. Kupcem zagotavljati visoko kakovost izdelkov ob sprejemljivih cenah, ter doslednost in točnost pri prodaji.

 • ZVS

  ZVS je slovenska neprofitna potrošniška zagovorniška skupina. Popolnoma verjamemo, da se bo industrija e-cigaret obdržala in pomagala tisočem, celo milijonom ljudi po vsem svetu, da bodo lahko prešli s tobaka na manj škodljivo alternativo in hkrati izkoristili številne prednosti, ki jih ta nova tehnologija nudi. Upamo, da bomo zagotovili dovolj virov in podatkov ter dali […]

 • Center za socialno delo Cerknica

  Spletna stran csd-cerknica.si je predstavitvena spletna stran, ki nudi informacije, navodila, vloge, vpraššanja in odgovore ter vse kar je povezano z delom centrov za socialno delo na enem mestu. Poseben poudarek pri izdelavi smo namenili enostavnemu, preglednemu in hitremu dostopu do relativno velike količine informacij. Center za socialno delo Cerknica deluje na področju Upravne enote Cerknica, […]

 • Pristave Snežnik

  Spletna stran pristave-sneznik.si je predstavitvena spletna stran, nudi posebna kulinarična, kulturna in nastanitvena doživetja. Gostom nudi nadstandardne storitve, jim spremenijo vsakdanjik v posebno doživetje in jim omogočajo doživeti čarobnost ter romantiko gradu Snežnik.

Kaj pravijo naši naročniki

Loading…