Cvetličarna Markuš

| Categories:

Cvetličarna Markuš je priljubljena cvetličarna z dolgo tradicijo, kjer se vedno znova potrudijo, da so njihove ideje sveže, aranžmaji pa drugačni in inovativni. Ker so želeli svojo posebnost ohraniti tudi v spletu so potrebovali novo spletno stran, saj obstoječa stran ni bila več primerna njihovi trenutni onudbi.

Stranka je izrazila željo po unikatni, temnejši in elegantni oblikovni predstavitvi. Poleg splošne predstavite podjetja in izdelkov pa je stranka omenila tudi spletno prodajo v bližnji prihodnosti.

Na podlagi teh informacij, smo se odločili, da uporabimo trgovinski CMS sistem Prestashop, z začasnim izklopim možnosti prodaje.  PrestaShop spletna trgovina je odprt kodni programski izdelek, namenjen spletni prodaji izdelkov oziroma storitev in je predvsem namenjena vsem tistim, ki potrebujejo zanesljivo, enostavno, hkrati pa napredno spletno trgovino. Prednost  pri izbiri tega CMS sistema je v možnosti dodatnih modulov, ki se jih lahko vključi v spletno trgovino, da lahko preprosto in hitro izpolnimo vse zahteve za prodajo v spletni cvetličarni.

Pri oblikovanju in pri določitvi barv smo se spogledovali z vijolico v noči. Vijolična je čudovita barva. Je barva navdiha, mistike, magije in umetnosti. Je nenavadna in ekstravagantna barva.

Še nekaj drugih naših del

Loading…
 • Pristave Snežnik

  Spletna stran pristave-sneznik.si je predstavitvena spletna stran, nudi posebna kulinarična, kulturna in nastanitvena doživetja. Gostom nudi nadstandardne storitve, jim spremenijo vsakdanjik v posebno doživetje in jim omogočajo doživeti čarobnost ter romantiko gradu Snežnik.

 • Intec TIV

  Podjetje INTEC TIV je že od svojih začetkov, leta 1973, največji slovenski proizvajalec tiskanega vezja. Desetletja izkušenj, lastno znanje in razvoj tehnološko dovršene proizvodne linije predstavljajo temelj izdelovanja najzahtevnejših (HDI – High Density Interconnect) prototipnih tiskanih vezij. Naročnik  je želel temeljito prenovo spletne strani, ki bo lepa, hitra in uporabna saj podjetje nudi širok spekter dejavnosti […]

 • Center za socialno delo Cerknica

  Spletna stran csd-cerknica.si je predstavitvena spletna stran, ki nudi informacije, navodila, vloge, vpraššanja in odgovore ter vse kar je povezano z delom centrov za socialno delo na enem mestu. Poseben poudarek pri izdelavi smo namenili enostavnemu, preglednemu in hitremu dostopu do relativno velike količine informacij. Center za socialno delo Cerknica deluje na področju Upravne enote Cerknica, […]

 • Pravi Kolesar

  Spletna stran pravikolesar.si nudi kvalitetno in ugodno servisiranje koles, odkup rabljenih koles, izposojo koles in prevzem in dostavo koles na domu.

 • Pekarna Ajdič

  Spletna stran pekarna-ajdic.si je predstavitvena stran Pekarne Ajdič, ki se nahaja v Sodražici. Kupcem zagotavljati visoko kakovost izdelkov ob sprejemljivih cenah, ter doslednost in točnost pri prodaji.

Kaj pravijo naši naročniki

Loading…