Cvetličarna Markuš

| Kategorije:

Cvetličarna Markuš je priljubljena cvetličarna z dolgo tradicijo, kjer se vedno znova potrudijo, da so njihove ideje sveže, aranžmaji pa drugačni in inovativni. Ker so želeli svojo posebnost ohraniti tudi v spletu so potrebovali novo spletno stran, saj obstoječa stran ni bila več primerna njihovi trenutni onudbi.

Stranka je izrazila željo po unikatni, temnejši in elegantni oblikovni predstavitvi. Poleg splošne predstavite podjetja in izdelkov pa je stranka omenila tudi spletno prodajo v bližnji prihodnosti.

Na podlagi teh informacij, smo se odločili, da uporabimo trgovinski CMS sistem Prestashop, z začasnim izklopim možnosti prodaje.  PrestaShop spletna trgovina je odprt kodni programski izdelek, namenjen spletni prodaji izdelkov oziroma storitev in je predvsem namenjena vsem tistim, ki potrebujejo zanesljivo, enostavno, hkrati pa napredno spletno trgovino. Prednost  pri izbiri tega CMS sistema je v možnosti dodatnih modulov, ki se jih lahko vključi v spletno trgovino, da lahko preprosto in hitro izpolnimo vse zahteve za prodajo v spletni cvetličarni.

Pri oblikovanju in pri določitvi barv smo se spogledovali z vijolico v noči. Vijolična je čudovita barva. Je barva navdiha, mistike, magije in umetnosti. Je nenavadna in ekstravagantna barva.

Še nekaj drugih naših del

Loading…
 • Silvana Lautar

 • Svet Mehatronike

  Svet mehatronike je edini brezplačni tiskani in spletni medij v Sloveniji, ki predstavlja področja avtomatizacije procesov, krmilnikov, programske opreme za avtomatizacijo, robotike, strojništva, mehatronike, strojnega vida, strojegradnje. V reviji Svet mehatronike predstavljamo delo podjetij – ponudnikov, kot tudi uporabnikov avtomatizacije in robotizacije v najširšem pomenu.

 • Drugi krog

  Popravila za vse vrste koles. Uporaba profesionalnega orodja od znanih proizvajalcev Unior in Park Tool, kar zagotavlja kvaliteten servis vašega kolesa.

 • Kovimex

  Kovimex d. o. o. celovite rešitve s področja industrijske pnevmatike.

 • Alprent

  Želite spoznati skrito oazo neokrnjene narave, čudovite planinske in kolesarske poti, ki se skrivajo v dolini Petra Klepca, na meji Kočevskih gozdov in višakov Gorskega kotarja?  

Kaj pravijo naši naročniki

Loading…